Πόσο αλήθεια γνωρίζουμε σήμερα την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας; Έχει γίνει ποτέ μία συντέλεια που να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον ανθρώπινο πολιτισμό; Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η επιστήμη γνωρίζει ελάχιστα ακόμη και για τον μεγάλο προϊστορικό πολιτισμό που καταστράφηκε με τον τελευταίο κατακλυσμό. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν κάποιος σας έλεγε ότι η ανθρωπότητα μπορεί να εκτείνεται μέχρι και την εποχή των δεινοσαύρων; Αν μάλιστα σας έλεγε ότι αυτή είναι μόνο μία ανθρωπότητα και υπήρξαν και άλλες που χάθηκαν; Ότι ξεκινήσαμε από λίθινη εποχή όχι μία αλλά περισσότερες φορές; Ότι υπήρξαν εντελώς άγνωστοι πολιτισμοί γιγάντων και νάνων;

Οι αποκρυφιστές, όπως για παράδειγμα η Μπλαβάτσκι αναφέρουν ότι υπήρξαν πολλές ανθρωπότητες πέρα από την γνωστή σε μας εμφάνιση και εξέλιξη του ανθρώπου στην Γη. Ο Τζορντάνο Μπρούνο, που κατείχε εκπληκτικές επιστημονικές γνώσεις (κάηκε τον μεσαίωνα από την Ιερά Εξέταση), έλεγε ότι η Γη καταστράφηκε ολοσχερώς -μαζί και κάθε ίχνος ζωής επάνω της- πέντε φορές!!! και κάθε φορά η εμφάνιση ζωής ξεκινούσε από την αρχή και (όχι κάθε φορά) δημιουργήθηκαν και ανθρωπότητες. Αυτά όλα είναι ασύλληπτα για τον κοινό νου και επιστημονικά αναπόδεικτα. Αυτές οι γνώσεις των αποκρυφιστών προέρχονται από βιβλιοθήκες που δεν υπάρχουν πια και από τα αρχαία Αιγυπτιακά μυστήρια που τις δίδασκαν στους μυημένους.
Τον Ιούνιο του 1934, η οικογένεια Χαν ανακάλυψε ένα βράχο που προεξείχε από ένα πέτρωμα δίπλα σε ένα καταρράκτη έξω από το Λονδίνο του Τέξας. Το πέτρωμα δημιουργήθηκε 75 – 100.000.000 χρόνια πριν, κατά την Κρητιδική περίοδο. Την προσοχή τους τράβηξε ένα κομμάτι ξύλου που προεξείχε από το βράχο. Ο βράχος χωρίστηκε και ένα σφυρί με ξύλινη λαβή ήρθε στο φως. Το ασυνήθιστο αντικείμενο αποτελούταν από σίδηρο 96%, 2,6% το χλώριο και το θείο 0,74% (χωρίς άνθρακα). Ο σίδηρος φαίνεται να είναι πολύ καθαρός, χωρίς την παρουσία φυσαλίδων.
Οι μελέτες δείχνουν ότι το μέταλλο έχει κατασκευαστεί με μία μορφή σιδήρου που δεν θα μπορούσε να υπήρχε στις σημερινές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Θεωρείται ότι πριν από τον μεγάλο κατακλυσμό η ατμόσφαιρα μας ήταν δύο φορές πιο συμπιεσμένη από την τρέχουσα πυκνότητα και επίσης δεν υπήρχε υπέρυθρη ακτινοβολία. Το περίεργο είναι ότι η σύγχρονη βιομηχανία, αδυνατεί να παράγει αντικείμενα τέτοιας ποιότητας, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών που δείχνουν τις φυσαλίδες και τις παραλλαγές της πυκνότητας. Επίσης πάλι από διδασκαλίες αποκρυφιστών μαθαίνουμε ότι οι Ατλάντιοι είχαν μέταλλα που δεν υπάρχουν σήμερα στην Γη λόγω αλλαγής φυσικών συνθηκών και άλλα που τα δημιουργούσαν με αλχημική μετάλλαξη.
Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα για τους επιστήμονες, πώς θα μπορούσε ένα σφυρί να κατασκευάστηκε 75 εκατομμύρια χρόνια πριν; Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε όμως και αυτό το ερώτημα μάλλον θα μείνει αναπάντητο. Όσο για τις παράδοξες διδασκαλίες των αποκρυφιστών, για εμάς θα συνεχίσουν να ακούγονται σαν παραμύθια φανταστικής λογοτεχνίας με δράκους, ξωτικά και άγνωστους πολιτισμούς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *