Ο Βαρώνος Giulio Cesare Andrea Evola, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους φιλόσοφους του 20ου αιώνα. Η αγάπη του για τα όρη και την ορειβασία, έχει ένα βαθύ φιλοσοφικό υπόβαθρο, το οποίο δίνεται κατανοητά στο σύγχρονο κοινό, μέσα από αυτή την συλλογή κειμένων. Αυτά τα κείμενα έχουν γραφεί κατά τις αναβάσεις του στα όρη, από το 1927 έως το 1959 και δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά της εποχής του. Αποτελούν διαλογισμούς επάνω στην μεταφυσική σύνδεση του Όρους με τον Άνθρωπο. Η ανάβαση και το όρος για τον Ιούλιο Έβολα έχουν μία αντιστοιχία στα πνευματικά ύψη και την εσωτερική κορυφή. Είναι αυτή η αντιστοιχία του εσωτερισμού, που εκφράζεται κοινή σε όλους τους Παραδοσιακούς πολιτισμούς, υπό το φως του μύθου, του συμβόλου και μίας πνευματικής κατανόησης της ύπαρξης. Μέσα από αυτά τα κείμενα, ο Έβολα επιχειρεί να μας εισάγει σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, που αφορά στην επανασύνδεση του Ανθρώπου με την αληθή Φύση του, δηλαδή με τον ανώτερο Εαυτό του, που τον αναζητά στο αδιέξοδο της σημερινής του ύπαρξης.
Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό βιβλίο, που μπορεί να κάνει και όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την φιλοσοφία, να την αγαπήσουν και να το έχουν πάντα ανά χείρας, ως έναν οδηγό και έμπνευση για την καθημερινή τους ανάβαση της ζωής.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω αντικαταβολής. Ειδικές – πολύ χαμηλές τιμές για βιβλιοπωλεία και παραγγελίες άνω των 10 αντιτύπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *