Με μεγάλη χαρά έχουμε να πούμε ότι μέσα σε μία εβδομάδα έχουν “εξαφανιστεί” 100 αντίτυπα από την νέα έκδοση “Διαλογισμοί επί των κορυφών”, ένα βιβλίο του Ιουλίου Έβολα.
Δίνουμε μια μάχη, σε μία δύσκολη χώρα που η πλειοψηφία της δεν αγαπά ιδιαιτέρως το βιβλίο και το βουνό. Μέσα από την γενικότερη δράση μας, αλλά ειδικότερα μέσα από αυτή την έκδοση, αποσκοπούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας να αγαπήσουν και τα δύο αυτά πράγματα. Και είναι πολύ σημαντικό ότι σε μία χώρα που εύκολα δίνει κανείς 10 ευρώ για καφέ ή ποτό, ή διασκέδαση, ή άλλα μεγαλύτερα ποσά για κινητά και ρούχα, τόσοι άνθρωποι πραγματικά επιδίωξαν να δώσουν 10 ευρώ για ένα βιβλίο. Είναι μία νίκη όλων μας και πρέπει αυτό να το εμπνεύσουμε και σε άλλους. Πρέπει να πούμε επίσης ότι η Λυκώρεια είναι ένας Μη κερδοσκοπικός οργανισμός και τα χρήματα για να εκδοθεί αυτό το βιβλίο, προέρχονται από το υστέρημα των μελών μας. Το μικρό κέρδος από αυτό το βιβλίο θα χρησιμοποιηθεί για να κάνουμε νέες εκδόσεις.

Πλέον όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί το βιβλίο στην Αθήνα, μπορεί να το βρει στο βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις”, Ιπποκράτους 112. www.eleftheriskepsis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *