Από την πολύ σημαντική, για όλη την Ευρώπη, συνέντευξη που παραχώρησε ο Βάργκ Βίκερνες αποκλειστικά στο περιοδικό Λυκώρεια:
“Όταν βλέπεις όλα όσα λένε για τους Μουσουλμάνους στα ΜΜΕ σκέψου το εξής: θέλουν εμείς να επιτεθούμε στους Μουσουλμάνους, τους οποίους αυτοί έφεραν εδώ. Εάν το κάνουμε αυτό τότε μπορούν να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο και να μετατρέψουν τις χώρες μας σε ολοκληρωτικές δικτατορίες, εξυπηρετώντας έτσι συγκεκριμένα συμφέροντα αυτών των οποίων απαγορεύεται η έκφραση από τον νόμο. Αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός.
Αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανεξαρτητοποιηθούμε από το σύστημά τους όσο περισσότερο μπορούμε. Φυτέψτε το φαγητό σας. Χτίστε τα σπίτια σας. Μεγαλώστε τα δικά σας ζώα. Ελαχιστοποιήστε τις ανάγκες σας. Μην συνδράμετε στο μηχανισμό του καταναλωτισμού. Και το σημαντικότερο: μην πάρετε ποτέ κανένα δάνειο από καμία τράπεζα!
Αυτό από μόνο του δεν πρόκειται να αναβιώσει κάτι, ούτε θα σώσει την ελευθερία και την περηφάνια σε ότι κάνουμε. Θα ετοιμάσει όμως το έδαφος για αυτούς που θα έρθουν την ώρα που θα ελευθερώνεται ο άνθρωπος από τα δεσμά των τραπεζών.”

Ολόκληρη η εκτενής άκρως ενδιαφέρουσα, συζήτηση δημοσιεύεται στο 4ο τεύχος, το οποίο μπορείτε να το προμηθευτείτε με 1,50 ευρώ από την λέσχη της Αθήνας: Γρυπάρη 71, Καλλιθέα (κάθε Σάββατο απόγευμα) και από τις ομάδες μας σε όλη την Ελλάδα με ένα email στο: lykoreia@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *