Υπάρχει ένα μυστικό μήνυμα που φέρει το νερού. Το νερό είναι ζωντανό!
Για πρώτη φορά, μέσα από έγκυρα επιστημονικά πειράματα, αποδεικνύεται η εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στη μουσική και στα ανθρώπινα συναισθήματα.
Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto επιχειρεί κάτι, που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες!
Οι θεραπευτικές και ψυχοθεραπευτικές προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του Dr. Εmoto είναι τεράστιες, δεδομένου ότι και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά το μέγα μέρος του από νερό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ’ αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.
Το νερό αποτυπώνει, αντιδρά και μεταφέρει τις αόρατες ψυχικές ενέργειες καθώς και τα συναισθήματα των ανθρώπων.
Ετσι αποδεικνύεται πλέον επιστημονικά ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος, η μουσική, αλλά και τα λόγια, οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, επηρεάζουν άμεσα τη δομή των κρυστάλλων του νερού, το οποίο κυριολεκτικά αισθάνεται και αντιδρά σαν μια ζωντανή οντότητα!
Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη;
Ποιές είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού;
Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και τις προθέσεις μας; Πόσο υποφέρει το νερό από την ρύπανση του περιβάλλοντος; Και ποιά διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο;
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα στα οποία απαντά το καταπληκτικό βιβλίο και το ντοκιμαντέρ ανοίγοντας νέους δρόμους για την ανθρώπινη συνειδητότητα και μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας απέναντι στο περιβάλλον, πριν να είναι πολύ αργά…
Όλα αυτά οδηγούν στην αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας νέας Φυσικής που, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στη δυτική επιστήμη και την αρχαία σοφία, θα “ξαναδεί” τη φύση μ’ ένα νέο μάτι, πιο ευρύ, πιο απροκάλυπτο και πιο πνευματικό…

Official web site: http://watermystery.com/
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2149253/
Facebook: https://www.facebook.com/WaterTheGreatMystery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *