Πανελλαδική ημέρα δενδροφύτευσης.
 Εμείς απέναντι στον καταναλωτισμό, διαλέγουμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Τον εθελοντισμό. Την φύση. Τη ζωή. 
Στις 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, οργανώνουμε την δική μας ημέρα προσφοράς. Προσφοράς στη φύση!
Και αυτό το καλοκαίρι είχαμε τρομερής έκτασης δασικές πυρκαγιές. Η ελληνική φύση καταστρέφεται. Οι εμπρηστές καίνε και οι εργολάβοι φυτεύουν ανεμογεννήτριες. Η ευαισθησία όλων μας δεν πρέπει να μένει μόνο σε μία διαδικτυακή αγανάκτηση, αλλά να αποδειχθεί και στην πράξη. Το φθινόπωρο θα είναι η σειρά μας για αντεπίθεση… Η μόνη αληθινή αντίσταση στην καταστροφή είναι η δημιουργία. Βγαίνουμε με τους φίλους μας σε κάθε σημείο της Ελλάδας και φυτεύουμε έστω κι ένα δέντρο. Στο δάσος, σε καμένες εκτάσεις, σε ελεύθερους αστικούς χώρους, παντού!
Πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας και αντί για καφέ πάτε μια μέρα για δενδροφύτευση. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα σαν ομάδα, σχολείο, σύλλογος ή παρέα, και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου κάνουμε όλοι μαζί μία κίνηση συμβολική αλλά και αποτελεσματική. Αφιερώνουμε έστω και μία ώρα, φυτεύοντας έστω κι ένα βελανίδι, βγάζουμε φωτογραφίες σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώνουμε δημοσιογράφους, δίνουμε ραντεβού για του χρόνου πιο δυναμικά! 
Ενάντια στον καταναλωτισμό, φυτεύουμε ζωή σ’ έναν κόσμο πλαστικό! 
Κοινοποιούμε παντού. Προσκαλούμε φίλους. Αν δεν μπορείτε να βρείτε σπόρους ή φυτά ζητήστε εδώ άμεσα. Γίνετε συνδιοργανωτής ή χορηγός επικοινωνίας. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ και στο email: prasiniparaskevi@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *