Η ζωή είναι μία Ηχώ – Αντίλαλος.

Μια μέρα ένας πατέρας με τον μικρό του γυιό πήγαν μια βόλτα στα βουνά… Ξαφνικά, το μικρό παιδί, σκόνταψε, έπεσε και κτύπησε φωνάζοντας ΑΑΑχχχχχχχχχχ!!!
Προς μεγάλη του έκπληξη το παιδί άκουσε την φωνή του να αντηχεί από τα βουνά που επανέλαβε ΑΑΑχχχχχχχχ!!! Με μεγάλη περιέργεια, ρώτησε “Ποιος είσαι εσύ;” και επαναλήφθηκε η απάντηση “Ποιος είσαι εσύ;” Μετά το παιδί φώναξε “Εγώ, σε ακούω! Ποιος είσαι;”και η φωνή απάντησε “Εγώ, σε ακούω! Ποιος είσαι;” Θυμωμένο από εκείνη την απάντηση εκείνο ξαναφώναξε “Δειλέ.” Και πήρε την απάντηση “Δειλέ!” Τότε το παιδί κοίταξε τον πατέρα του και τον ρώτησε: “Μπαμπά, τι συμβαίνει;” Ο πατέρας, χαμογελώντας, κοίταξε το παιδί του και απάντησε” Παιδί μου, πρόσεξε τώρα.” Φώναξε “Είσαι ένας πρωταθλητής!” και η φωνή απάντησε “Είσαι ένας πρωταθλητής!”
Το παιδί ήταν σαστισμένο αλλά δεν καταλάβαινε.
Τότε ο πατέρας του εξήγησε:
“Οι άνθρωποι αυτό το φαινόμενο το ονομάζουν ΗΧΩ-ΑΝΤΙΛΑΛΟ αλλά στην πραγματικότητα είναι η ΖΩΗ. Η ζωή, σαν ΗΧΩ-ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ σου γυρίζει πίσω εκείνο που εσύ λες ή κάνεις. Η ζωή δεν είναι άλλο παρά η αντανάκλαση των ενεργειών σου. Εάν επιθυμείς περισσότερη ΑΓΑΠΗ στον κόσμο πρέπει να έχεις ΑΓΑΠΗ στην καρδιά σου. Εάν θέλεις να σε σεβαστεί ο κόσμος, πρέπει εσύ πρώτος να σεβαστείς τους άλλους.
Αυτή η αρχή εφαρμόζεται σε κάθε πράγμα και σε κάθε όψη της ζωής.
Η ζωή σου ανταποδίδει οτιδήποτε εσύ έχεις δώσει και δίνεις στην ζωή.
Η ζωή μας δεν είναι ένα σύνολο συγκυριών: είναι ο καθρέπτης του εαυτού μας.

0 thoughts on “Είμαστε ότι Κάνουμε!

  1. Κατι ασχετο με το θεμα,ειχατε ενα αρθρο για την παρασκευη φυσικης οδοντοκρεμας σε καποια παλαια αναρτηση.Μηπως στον καθαρισμο των δοντιων υπαρχει ρολος και για το αλατι ιμαλαιων;ευχαριστω.

  2. Άσχετο πράγματι. χαχαχα Αλάτι Ιμαλαϊων, έχουμε προμηθευτεί και το χρησιμοποιούμε. Είναι κοκκινοπό και έχει καλές ιδιότητες για τον οργανισμό. Για τα δόντια ειδικά δεν γνωρίζουμε όμως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *