Η ακόλουθη συνέντευξη με τον καθηγητή Michel Chossudovsky αφορά την εμπιστευτική έκθεση της Pfizer που κυκλοφόρησε ως μέρος μιας διαδικασίας διαφάνειας στην πληροφόρηση (FOI).

Η έκθεση είναι βόμβα. Το εμβόλιο κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, «η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που φέρεται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 23 περιπτώσεων αυθόρμητων αμβλώσεων από 270 εγκυμοσύνες, καθώς και περισσότερες από 2.000 αναφορές καρδιακών διαταραχών».

Αυτή η εμπιστευτική έκθεση της Pfizer παρέχει δεδομένα σχετικά με τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν από την Pfizer από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος τον Δεκέμβριο του 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή μια πολύ σύντομη περίοδο (το πολύ δυόμισι μήνες).

Τα στοιχεία από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά την «ανθρωποκτονία». Με βάση τα στοιχεία, η Pfizer είχε την ευθύνη να ακυρώσει και να αποσύρει αμέσως το εμβόλιο. Όμως η παγκόσμια κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19 από την Pfizer μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2021 αποτελεί πλέον «εγκληματική πρόθεση» με στόχο το κέρδος. Από νομική άποψη, είναι μια «δολοφονική ενέργεια» που εφαρμόζεται παγκοσμίως σε έναν πληθυσμό-στόχο 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Αυτό που περιέχεται στην «εμπιστευτική» έκθεση της Pfizer είναι λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις του εμβολίου στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα.

Η έκθεση της Pfizer.

Video: Συνέντευξη του καθηγητή Michel Chossudovsky με την Caroline Mailloux (Lux Media) για τη «μυστική» έκθεση της Pfizer. Ο καθηγητής προωθεί μια στρατηγική και νομική διαδικασία για την αντιμετώπιση των «Big Pharma» με σκοπό την απόσυρση αυτών των εμβολίων παγκοσμίως.

Το βιβλίο του καθηγητή Chossudovsky: «The Worldwide Corona Crisis, Global Coup d’État Against Humanity – Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression» μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ σε μορφή pdf και ήδη έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *